Chaufførnyt

Arbejdstilsynet

Antal Besøg

202 besøg på de sidste 24 timer.

NSJV

MY VETERANTOG

Tilfældig Billede

Udskriv og scan med din smartphone:

FDL- om rasteplads-fnidder:

NyhedKommentar af Preben von Skjoeth, FDL

Politikerne har været pinligt tavse i rasteplads-debat: Men kommer de i TV, er de handlekraftige !

Efter som den følelsesladede debat om lukning og fjernelse af toiletter på rastepladserne, har kørt længe, kan man godt undre sig over, hvorfor transportpolitikerne på Christiansborg, ikke for længst er trådt i karakter. Desværre er det kun yderst sporadisk, vi har hørt politikernes kommentarer, men når der kommer TV på, er de til gengæld helt oppe på beatet.


Det ligner således rent stemmefiskeri, at eksempelvis Leif Mikkelsen fra LA, og Kr. Pihl Lorentzen nu protesterer over for transportministeren. Deres udsagn kom frem i søndag aften i de regionale TVmidtvest, hvor både Leif Mikkelsen og den ITD-sponserede Kr. Pihl Lorentzen fastslog, at de ønsker sagen til drøftelse i Folketingets Transportudvalg.


Det er desværre en typisk politisk handlemåde, ikke mindst for levebrødspolitikere. Man kan med rette spørge de to, og de øvrige medlemmer af Transportudvalget, om, hvorfor de først reagerer nu? For ved at vente så længe, og først efter at deres regionale Tv-station har været på banen, kommer Mikkelsen og "Philen" pludseligt i tanker om, at de hellere må markere sig.


Om ikke for andet, så for at det lokale/regionale erhvervsliv får opfattelsen af, at her er to politikere med handlekraft. Go' da' mand, økseskaft, siger jeg blot. Den hidtidige tavshed virker i hvert fald mere end pinlig.


Men kan de på TV fremstå som politikere, der vil redde regionens rastepladser, er der ingen smalle steder.
FDL er af den opfattelse, at både transportminister, Ole Birk Olesen, og alle medlemmer af Folketingets Transportudvalg, i den grad skal lægge pres på Vejdirektoratet. FDL mener også, at Vejdirektoratet har begået en fejl ved selv at udarbejde den ny plan for fremtidige rastepladser. Derfor er det på tide, at de ansvarlige politikere fortæller Vejdirektoratet, at så vigtige beslutninger ikke kan tages uden en politisk godkendelse.


Kilde: Frie Danske Lastbilvognmænd (FDL)


Læs også: Rastepladser bliver nedgraderet - slut med toiletter, borde og bænke

Samt - Pihl Lorentzen: Kritisk overfor nedgradering af rastepladser

Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet på: 0.23 sekunder
24,791,065 Unikke besøg